Сперва думал подойти серьезно

L'Osha

Моисей
Сперва думал: "подойду серьезно", но не смог - расхохотался
Потом думал: "похохочу, не смог - заплакал:

Это стихотворение Тараса Григорьевича Шевченко:
В непробудимому Китаї,
В Єгипті темному, у нас
І понад Індом і Єфратом
Свої ягнята і телята
У вольнім полі вольно пас
Чабан було в своєму раї.

Это комментарий:
Академік за дипломом та дійсним членством в елітарній інституції митців, Шевченко виплеснув на папір не лише згусток етноґенної інтуїції, а й зливок фундоментальних сходознань. Індоєвропейських вед.

Рівночасні єгиптянам та шумерам (царство небесне обом преславним народам), китайцям (це етнонім початку 1-го тисячоліття по Христі), індійцям, або мешканцям Бгарату, як іменують свою країну вони самі... А ще вавилонянам та юдеям, про яких у "Саулі" йдеться далі.

Неужто не понимают, что своими спекуляциями они губят интерес к Истории Украины.
И это потомки атлантов...

Lanselot

Гетьман
Бедный Шевченко... :wacko:
Вот при советской власти запрещали всуе цитировать Ленина. Ввести бы сейчас такой закон...
blush.gif

Lanselot

Гетьман
А сайтец "хорош". Интересно, Дзюба и другие более-менее нормальные люди, которых в него "сунули", знают об этой чести? Скорее всего - нет. ;)

Lanselot

Гетьман
"Музо, повідай мені про бувалого мужа, що довго
Світом блукав, священну столицю троян зруйнувавши..."
Так розпочав свою другу поему божественний Кімер, ім'я котрого пізніші античні письменники і тлумачі передавали як Гомер. А події і першої, і другої поем Гомера відбуваються саме на території Древньої України. Це видно з того, хто гнав Одісея після того, як вік вистругав підступного егейського коня. Ще й досі в нас, на Україні, ходить такий вислів: "встругнути коника", тобто придумати і здійснити якусь погану витівку. Так хто ж той господар краю, котрий примусив блукати "відважного" грецького героя?

http://ideya.uazone.net/troja.html

:crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

L'Osha

Моисей
http://ideya.uazone.net/troja.html

"Ще однією крайньою водною тропою виступав Дністер. Серединою Землі Трояньої протікала річка Бог (нинішній Південний Буг) - стародавній первісний Ганг, званий у ті часи Гіганісом (Гіпанісом)."
Окна моей квартиры прямо на этот Ганг и выходят.

Колишні столиці - величезні протоміста, яких не знало ані Дворіччя, ані Єгипет, ані навіть Індія, - нині покриті землею, глиною, піском. Особливо міняються назви. Так, нинішня Керч -це давньоруський Корчев. А скитський Пантікапей, Панті й Гакті, Боспор - столиця Боспорського царства, названого античними письменниками Спартою.
Я зарыдал. Может я на самом деле Агесилаенко? А московитки из паспортного стола скрывали!!!
Отже, еллінізм - українськіе, а точніше прапраукраїнське явище?
Я рыдаю. Я всегда знал, что кровь царя Леонида течет в моих жилах....
Потім були походи на "божі народи" орд Дарія, за ним -закутих у залізо леґіонів Олександра Македонського. Перший свій бій він розпочав (з ким би ви думали?) з ... медами! Тобто з нашими прапредками. Исго леґіони стояли в Полтаві, Мелі, Переяслові, Корсуні, Чернішгові.
C%кин сын!!! Дороги после его легионов до сих пор в колдобобинах. Ему-то что меду обожрался и гуляй-воюй.

Отже, ТРОЯ ЗНАЙДЕНА. Це нинішні руїни міста Ольвії, недалеко вад міста корабелів ва річці Бог (теперішній Південний Буг), котрий слід відіменувати назад. Як він був тисячі літ тому - ріка Бог, річка мешкання "божого народу". Тоді відпадуть будь-які звинувачення в месіянстві українців - не стільки як богообраного народу, а як народу, котрий проживав та й проживає нині на берегах ріки Бог.
Да, и только так!!! Я присоединяюсь к тому уроду, который "паплюжить"(я не знаю адекватного перевода) историю моей страны. Который призывает отбросить годы прошедшие, тяжелые и легкие, страшные, голодные, рабские, веселые, сытые, довольные. Забудем как рождалась наша страна, забудем княжу добу, забудем татарське іго, забудем польское иго, позабудемо Грушевского, Винниченка, Петлюру, коллективизацию, индустриализацию, войну с фашистскими захватчиками, забудем первые "самостийные" шаги. Забудем как ночью ждали Конституцию. Забудем, что мы любим свою страну. Найдем Трою, назовем себя эллинами, переименнум речку Южный Буг в Ганг, и будет все у нас хорошо!

Lanselot

Гетьман
:tatice_03: :tatice_03: :tatice_03:
Соединю-ка я две темки. Для одного сайта многовото чести.

Alan

Pontifex Maximus
Команда форума
А можно маленькая просьба - на русском фабулу отразите...
А то на таком уровне я почти ничего не понимаю

Lanselot

Гетьман
Коротко говоря, Украина - и Троя, и Греция, , и Рим, и родина слонов. Все в одном месте и не отходя от кассы. Но почему-то несознательне греки назвали нашего Кимера каким-то вонючим Гомером :tatice_03:
Да в общем ничего нового. Таких русских сайтов навалом.

Верх