Выборы...

Статус
Закрыто для дальнейших ответов.

Dedal

Ересиарх
Я видать, как всегда, по традиции -на выборы не пойду... Не вижу прока...

Что же касается кандидатов... То "короля играет свита" как известно... А кто свита у Ющенки видать с любого столба, они уже чётко продекларировали , что жиды и москали полетят геть!!! А у Ющенки обязательства перед соратниками, авансы выданы и тп... Газеты рыскоязычные прижмёт, последние передачи русские по ТВ запретит, "мову" в образовании и гражданской жизни продавливать ещё хамовитей станут- вот и все очевидные последствия... Весь трёп про ориентацию на США- это фигня. Ющенко будет делать на этом стуле ,что и любой другой - КРАСТЬ,КРАСТЬ,КРАСТЬ!!! И давать "своим" КРАСТЬ иначе- зачем же они его выдвигали? Янукович воришка конечно... И его прихлебатели воришки... "Все наместники ворюги, но ворюга мне милей чем кровопийца"

Однако если серьёзно, мне не видать ,с моей колокольни, никакой разницы- кто будет меня доить, что Ющенко ,что Янукович... Ксати...Бабок в выборный фонд, никто не просил в этот раз...Даже странно... :(

Lanselot

Гетьман
Не ну понятное дело всё жиды позацапали и Кравчук глава ихнего кагала!!! Слыхали как же....
Дедал, у Вас мания величия. Там еще одна национальность фигурировала :tongue:

А воровать у нас будет любой президент, это ежу понятно.
wacko.gif

Lanselot

Гетьман
А кто свита у Ющенки видать с любого столба, они уже чётко продекларировали , что жиды и москали полетят геть!!!
А... тот клиент больной на голову. Только они с Рабиновичем и Ко на одном уровне, так что пусть развлекаются.

Dedal

Ересиарх
Не ну понятное дело всё жиды позацапали и Кравчук глава ихнего кагала!!! Слыхали как же.... 
Дедал, у Вас мания величия.

У меня скорее мания преследования :( и не без оснований, молитвами граждан нашей необъятной....
diablo.gif

Lanselot

Гетьман
Да, проще купить пистолет и смотреть в будущее с надеждой! :crazy:
lol.gif

Dedal

Ересиарх
Я над покупкой пулемёта подумываю... С маркой не подскажите? 
Лет пятнадцать наверное... :wacko: Не дороговато будет? ;) Лучше лук купите. Он тоже большой и страшный! :crazy:

Да нет, скоро сорок...
tongue.gif
Дороговато или нет...Не знаю... Время покажет... Может для нервной системы пулемёт полезней окажется, чем таблетки успокаивающие...
biggrin.gif
lol.gif

Lanselot

Гетьман
Да нет, скоро сорок... Дороговато или нет...Не знаю... Время покажет...
Я имею в виду, сколько за него дадут! :tatice_03:
Может для нервной системы пулемёт полезней окажется, чем таблетки успокаивающие..
Это могу подтвердить. Я как утром спросонок на прогулку с собакой пистолет забуду - так сразу как-то неуютно становится
crazy.gif

Dedal

Ересиарх
Да нет, скоро сорок...  Дороговато или нет...Не знаю... Время покажет...
Я имею в виду, сколько за него дадут! :tatice_03:
Может для нервной системы пулемёт полезней окажется, чем таблетки успокаивающие..
Это могу подтвердить. Я как утром спросонок на прогулку с собакой пистолет забуду - так сразу как-то неуютно становится
crazy.gif

Господь с вами... Какие 15 лет? Откупиться дешевле чем адвоката нанять!!!

А представляете,как бы приятно было бы прогуливать собаку,неторопливо катя сзади себя "Максим"??? :tatice_03:

Lanselot

Гетьман
Юлія Тимошенко: “Рейтинг Януковича - на рівні 5 відсотків усього електорату України”

14:41 26.08.2004

У влади починається паніка, її представники відчувають, що програють, і тому вдаються до залякування виборців. Про це сказала в інтерв'ю Українській службі Бі-Бі-Сі одна з лідерів виборчої коаліції “Сила народу” Юлія Тимошенко.

Бі-Бі-Сі: Правоохоронці попередили, що вдаватимуться до превентивних дій, щоби забезпечити спокій у суспільстві під час вибборчої кампанії. Яких дій очікує опозиція і блок "Сила народу" від правоохоронних органів?

Ю. Тимошенко: По-перше, я вважаю, що ми не можемо цих людей називати справжніми силовиками України, які дотримуються державних інтересів. Генеральний прокурор України - ставленик донецького клану. Міністр внутрішніх справ - людина, яку за руку в міністерство привів Віктор Медведчук. І третя людина - Смешко - теж ставленик Медведчука. І тому вони - не за державу, не за народ, не за справедливість в Україні, а виключно за зббереження влади кланів. І тому сприймати їх як силовиків своєї країни я ніколи не буду.

А друге - їх заява свідчить, що в них починається паніка. Якщо б вони відчували, що вони виграють... Але якщо б вони відчували, що вони можуть реально зробити фальсифікацію, вони б не робили таких заяв, а тихо б працювали. А зараз у них паніка, у них слабкість. І тому вони роблять заяви поспіхом, та ще й єднаються втрьох, бо кожному окремо просто страшно вимовляти певні слова.

Права правоохоронців і право народу

Бі-Бі-Сі: Віктор Ющенко та його однодумці постійно наголошують на тому, що в Україні не буде "грузинського сценарію" в разі, якщо переможцем на виборах стане представник влади. Але, з іншого боку, опозиція певна, що народ вийде на вулиці, якщо це станеться. Хіба це не є повторенням "революції троянд" у Грузії? У такому разі, хіба немає підстав у правоохоронців попереджати про неприпустимість деструктивних протестних акцій?

Ю. Тимошенко: У правоохоронців є права захищати народ України, захищати права українського народу. А якщо силовики сьогодні стоять на захисті кланів, а народ хоче, в тому числі і використовуючи акції громадянської непокори, захистити своє право голосувати, то це є нормальне право народу на відстоювання своїх інтересів.

Я думаю, що ті країни, де народ може свідомо підніматися проти несправедливості, проти узурпації влади, то це є народ, це є нація, яка має право на щастя. А якщо народ мовчить, коли над ним знущаються, якщо народ мовчить, коли фальсифікують вибори, коли оголошують тих кандидатів президентами, яких не обирали, то такий народ буде завжди жити поневоленим. Я не хочу, щоби мій народ жив поневоленим.

І тому ми будемо боротися за те, щоби фальсифікації не було. Ми будемо боротися за те, щоби люди навіть у віддалених селах зрозуміли, що є добро в Україні, що є зло - і як голосувати так, щоби не програти своє життя. Ми будемо все це робити, і ми впевнені, що перемога буде за єдиним кандидатом від опозиції Віктором Ющенком.

Особисто відповідальна

Бі-Бі-Сі: За всіма дослідженнями, проте, на Сході та на Півдні України більше симпатій на боці Віктора Януковича або лідера комуністів Петра Сиимоненка. З іншого боку, саме в цих регіонах - найбільша кількість виборців. Як блок "Сила народу" здобуватиме там симпатії і як Ви бачите свою особисту роль у цьому?

Ю. Тимошенко: По-перше, від штабу Віктора Ющенка я є особисто відповідальною за вибори в Дніпропетровській, Донецькій, Луганській областях, і що стосується соціології в цих областях, я вам скажу, що ніяка соціологічна група не зможе отримати вірної відповіді сьогодні.

Коли соціолог підходить до пересічної людини і запитує: "Ти будеш голосувати за Ющенка чи за Януковича, якщо вибори відбудуться завтра?", людина думає, що до неї підійшов провокатор, який хоче вивідати, що людина за опозицію і заподіяти репресії проти такої людини. І тому люди, зчеплюючи зуби, кажуть, що вони - за Януковича, а потім повертаються і думають, що вони будуть голосувати за Ющенка.

Ми знайшли можливість провести соціологічне опитування, яке не прямі запитання людині задає, а дотичними запитаннями ми намагалися зрозуміти, як будуть голосувати. І я можу сказати, що сьогодні рейтинг Януковича - на рівні 5 відсотків усього електорату України, і я знаю, що він з таким показником ніколи не переможе.

А зараз якраз ми з Віктором Андрійовичем і ще з групою депутатів їдемо на зустрічі з виборцями на сході Дніпропетровської області, в шахтарських районах. Десятки тисяч так званих "східних українців" виходять на площі і підтримують єдиного кандидата від опозиції Віктора Ющенка.

Я не бачу проблем перемагати Віктору Ющенку в першому турі. Я вірю в це і я заради цього працюю.

Інтерв'ю провів Олександр Гриб

Lanselot

Гетьман
Чесність президентських виборів контролюватиме наймасштабніший в історії України екзит-пол

18:15 28.08.2004

Розпочато реалізацію безпрецедентного для України проекту соціологічного опитування виборців під час голосування на виході з виборчих дільниць (екзит пол), про це сьогодні повідомили його організатори на прес-конференції в Києві.

Статус
Закрыто для дальнейших ответов.
Верх