Dedal
Ересиарх
Формально есть. Но только формально. Ни одного дела о преследовании за символику наци я не знаю, а вот за советскую навалом.Как по мне, так если его проблема только в том, что он позировал в этих штуках, то и Бог с ним. Даже чисто формально - насколько я понимаю, таких жестких запретов на нацистскую символику на Украине нет?
з метою недопущення повторення злочинів комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів, будь-якої дискримінації за національною, соціальною, класовою, етнічною, расовою або іншими ознаками у майбутньому, відновлення історичної та соціальної справедливості, усунення загрози незалежності, суверенітету, територіальній цілісності та національній безпеці України
приймає цей Закон, яким засуджує комуністичний та націонал-соціалістичний (нацистський) тоталітарні режими в Україні, визначає правові основи заборони пропаганди їх символіки та встановлює порядок ліквідації символів комуністичного тоталітарного режиму.
ІПС ЛІГА:ЗАКОН - система пошуку, аналізу та моніторингу нормативно-правової бази.
Інформаційно-правова система з потужними сучасними інструментами для аналізу, моніторингу та відстеження змін правового поля. Економія часу в роботі юриста, бухгалтера, керівника, кадровика.