Украина-11

Статус
Закрыто для дальнейших ответов.

Dedal

Ересиарх
Можливо, вибори змінять ситуацію, оскільки ВО "Свобода" Олега Тягнибока достатньо популярне - і не тільки на Заході, але і в центральних областях.
Это не будет никогда!!! Ваш Тягнибок мразь, к тому же ещё и дурак.. Если такие как он появятся во власти, я сам уйду в лес.
А Ющик умеренный националист, как и значительная часть депутатского корпуса.

Dedal

Ересиарх
Слушайте, а нельзя ли, так сказать, в общих чертах узнать, о чем говорит товарищ? Что за дискриминация нетитульных народов, в натуре!
Ничего интересного Артемий. Пропаганда, вторая серия покинувшего нас господина. Товарищ , не по украински не могЁт – вражеским языкам не обучен.;)

Dzhmil

Перегрин
Dedal, в України є лише два сценарія подальшого розвитку. Або вона розвалюється і припиняє своє існування в якості держави, або до влади приходять українські націоналісти. Наскільки їх націоналізм буде "поміркованим", залежить від поведінки українофобів. Але, знаючи цю публіку доволі непогано, ризикну припустити, що "в ліс" вони не підуть: духу не вистачить, та й сили не ті.

Щодо "мразь", "дурак". Форуми в інтернет, на мою думку, не призначені для поливання брудом будь-якої людини, оскільки всі дописи тут робляться в анонімному режимі. Отже, подібні вислови насамперед відповідно характеризують того, хто їх допускає у своїх дописах Отже, прошу залишити свої суб'єктивні оцінки при собі і бути коректними, бо в іншій спосіб всю тутешню бесіду можна звести на тупу взаємну лайку.

Dedal

Ересиарх
Dedal, в України є лише два сценарія подальшого розвитку. Або вона розвалюється і припиняє своє існування в якості держави, або до влади приходять українські націоналісти
А почему только два и оба дерьмовые? Что нормального выхода для этих людей нет. Вы считаете украинцев столь беспросветным быдлом, что они не могут выбрать человеческий путь развития? Почему выбор столь антигуманитарен?
Але, знаючи цю публіку доволі непогано, ризикну припустити, що "в ліс" вони не підуть: духу не вистачить, та й сили не ті.
Меня Вы не знаете. Это раз. А во вторых: я же н сказал, в какой лес я уйду...я имел ввиду Булонский. ;)

А Тягнибок нацист и мразь, его следует повесить.

Dzhmil

Перегрин
Dedal, по-моєму, ви перезбуджені.
Прихід націоналістів до влади ніякою мірою не "антигуманітарний". Навпаки - це обов'язкова умова стабільного подальшого розвитку держави на етапі її становлення. Всі молоді держави проходять період націоналістичних урядів. Якщо ж перемагають противні політичні сили - такі держави зникають з мапи світу.

AlterEgo

Консул
Коли це націоналісти мали владу в Україні? Будьте ласкаві, назвіть час, коли це було, а також конкретні прізвища цих гіпотетичних націоналістів.
Я, проживши все своє свідоме життя в Україні, бачив тут при владі лише комуністів, а після 1991 року - тих самих комуністів, але перефарбованих.

Слушайте, а нельзя ли, так сказать, в общих чертах узнать, о чем говорит товарищ? Что за дискриминация нетитульных народов, в натуре!
Правильные вещи говорит. Общеизвестные, только какой толк от этих словес.

AlterEgo

Консул
Прихід націоналістів до влади ніякою мірою не "антигуманітарний". Навпаки - це обов'язкова умова стабільного подальшого розвитку держави на етапі її становлення. Всі молоді держави проходять період націоналістичних урядів. Якщо ж перемагають противні політичні сили - такі держави зникають з мапи світу.
Dedal та багато інших учасників вірять в казочку про дуже злих західноукраїнських нацистів, що мріють тільки про те, якби увесь світ розмовляв би українською, а москалі б їм слугували.

Dedal

Ересиарх
Я спокоен, как памятник ТГ Шевченко.
Национализм антигуманитарная идеология посколькуоснован на унижении части населения по национальному признаку.
Какие это все державы? Они что хорошо живут ?
И скажите мне почему страна образца 2004г могла исчезнуть, какие были предпосылки?

Dedal

Ересиарх
Dedal та багато інших учасників вірять в казочку про дуже злих західноукраїнських нацистів, що мріють тільки про те, якби увесь світ розмовляв би українською, а москалі б їм слугували.
Я Альтерэго в глупости не верю. Я знаю эту компанию по периоду своей молодости, я почитывал их литературу. Их идеал -это страна с нетерпимым для меня положением вещей.

AlterEgo

Консул
Я знаю эту компанию по периоду своей молодости, я почитывал их литературу. Их идеал -это страна с нетерпимым для меня положением вещей.
Их идеал - это круглые счета в швейцарских банках. Неважно какую идеологию они исповедуют сегодня, завтра у них будет другая. Безотносительно представлений о добре и зле.

Dedal

Ересиарх
Я знаю эту компанию по периоду своей молодости, я почитывал их литературу. Их идеал -это страна с нетерпимым для меня положением вещей.
Их идеал - это круглые счета в швейцарских банках. Неважно какую идеологию они исповедуют сегодня, завтра у них будет другая. Безотносительно представлений о добре и зле.
Не думаю, что все поголовно чистые бизнесмены. Есть и идеалисты. Я таки видел, между прочим знаком с одним деятелем весьма нынче близким у упомянутому выше подонку- этот бескорыстен совершенно. И сладостно мечтает вырезать жидовню....

AlterEgo

Консул
Не думаю, что все поголовно чистые бизнесмены.
А они и не бизнесмены, а просто жулики.
Я таки видел, между прочим знаком с одним деятелем весьма нынче близким у упомянутому выше подонку- этот бескорыстен совершенно. И сладостно мечтает вырезать жидовню....
Его удел - мечтать дальше.

Dzhmil

Перегрин
Dedal, націоналізм лише встановлює історичну справедливість: корінна нація не мусить мати менше прав від прибульців і не мусить бути дискримінованою у своїй державі, як це відбувається в сучасній Україні.
Через націоналізм на початку свого існування пройшли всі без винятку европейські держави: від Ірландії до Греції. Навіть поліетнічна Бельгія була створена в наслідок національного повстання фламандців проти французької окупації. Якщо вам відома історія США, ви знаєте, що війна за незалежність наприкінці XVIII ст. розгорталася під прапорами "нової нації", народа, що заявляв про свою відмінність від пануючої англійської нації. Під прапорами креольського націоналізма виникли латиноамериканські країни.

AlterEgo

Консул
не мусить бути дискримінованою у своїй державі, як це відбувається в сучасній Україні.
Якби, дорогий друже, Ви привели приклади тієї клятої дискримінації, а так це інший переспів казки про дискримінацію росіян в Україні.

Dedal

Ересиарх
Dedal, націоналізм лише встановлює історичну справедливість: корінна нація не мусить мати менше прав і не мусить бути дискримінованою у своїй державі, як це відбувається в сучасній Україні.
А кто считает, что они должны иметь меньше прав нежели прочие? Но почему они должны иметь их больше????? Мы строим гражданское общество современной Европы? Или, перечисленные вами пыльные страницы позапрошлых времён. Зачем повторять чужие ошибки???

rspzd

Народный трибун
націоналізм лише встановлює історичну справедливість: корінна нація не мусить мати менше прав від прибульців і не мусить бути дискримінованою у своїй державі, як це відбувається в сучасній Україні.
Через націоналізм на початку свого існування пройшли всі без винятку европейські держави: від Ірландії до Греції.
Шановний Dzhmіl!
Не могли б Ви пояснити:
1. У чому складається в даний час дискримінація українців в Україні?
2. Що Ви вкладаєте в поняття історична справделивость?
3. Чи вважаєте Ви прибульцями: а) тих українців, що приїхали на Родіну з Росії в 90-х роках; б) росіян , що народилися на території України?

Окреме питання: чи не вважаєте Ви, що Україна дуже сильно спізнилося з державотворенням і що фактор національної приналежності вже не є значимим в українському суспільстві ?

P.S. Переводчик находится здесь
http://www.uaportal.com/cgi_bin/translator.cgi?lang=r

Dedal

Ересиарх
А грань тонкая... :) Вот мне инкриминировалась статья "организация преступного сообщества" в гор. прокуратуре отделе борьбы с организованной преступностью.

AlterEgo

Консул
Вот мне инкриминировалась статья "организация преступного сообщества" в гор. прокуратуре отделе борьбы с организованной преступностью.
Вот те раз, на работу подчиненніх не оформляли?

rspzd

Народный трибун
А грань тонкая... :) Вот мне инкриминировалась статья "организация преступного сообщества" в гор. прокуратуре отделе борьбы с организованной преступностью.
Судя по тому, что Вы здесь с нами, а не там с ними, у них мало чего получилось.

Статус
Закрыто для дальнейших ответов.
Верх