Dedal
Ересиарх
В смысле? Моих к ним и своих ко мне?Вот те раз, на работу подчиненніх не оформляли?Вот мне инкриминировалась статья "организация преступного сообщества" в гор. прокуратуре отделе борьбы с организованной преступностью.
В смысле? Моих к ним и своих ко мне?Вот те раз, на работу подчиненніх не оформляли?Вот мне инкриминировалась статья "организация преступного сообщества" в гор. прокуратуре отделе борьбы с организованной преступностью.
Моих к ним и своих ко мне?
Да я им оказался не интересен... Они лёгкой добычи искали...А я не повёлся. Пообещал устроить им проблемы и судебное разбирательство... Им не понравилось.Судя по тому, что Вы здесь с нами, а не там с ними, у них мало чего получилось.А грань тонкая...А они и не бизнесмены, а просто жулики.Вот мне инкриминировалась статья "организация преступного сообщества" в гор. прокуратуре отделе борьбы с организованной преступностью.
Да ну что Вы? Они этим не занимаются... Ну есть у меня не оформленные. Это мелочи. Там по "бабачкам" базар былМоих к ним и своих ко мне?своих подчиненных Вы заставляли работать без оформления?
:glare:Там по "бабачкам" базар был
Ничего смешного "пятёрку" мне клеили... но не старательно...:glare:Там по "бабачкам" базар был
Як Ви догадуєтеся, я вже давно додержуюся Вашої ради .Щодо перекладача: можу порадити вам скористатися ним для перекладу ваших дописів на українську.
Ливий Ганнибал, вони знаходилися під французьким контролем.
Знову ж - де приклади?провадять при цьому відверту яскраво виражену антиукраїнську політику.
Де саме?в наявності в Україні збройних сил іншої держави (не тільки в Криму)
Приклади.та їх активного втручання в життя нашої держави.
Це де таке робиться?планомірному витісненні української мови з усіх ділянок суспільного життя
Тому що нема читача. По-друге, занадто висока вартість екземпляру книги для пересічного українця.значного обмеження українського книгодруку,
Яких саме конвенцій?вживаючі антиукраїнські економічні санкції в порушення міжнародних угод і конвенцій.
А яким образом визначити національну приналежність? Кожна доросла людина визначає її самостійно... До того ж практично все неукраїнське населення України проживало там до того, як Україна стала незалежною державою. Ви пропонуєте позбавити їхніх цивільних прав?Щодо некорінного населення України, то особисто мене влаштував би перегляд порядку надання українського громадянства за національною приналежністю. Неукраїнець для того, щоб отримати громадянство повинен це право якимось чином заслужити або заробити.
Документом, що засвідчує особистість , для дорослої людини є паспорт.rspzd, запис про національність мусить робитися у свідоцтві про народження дитини. Визначається вона національністю батьків, у змішаному шлюбі - тим, в якій традиції батьки хочуть виховати свою дитину.
Ви праві, в будь-якому іншому випадку я дійсно зажадав би посилань, але у Вашому випадку я пропоную зробити таким чином: Ви розкажете так як Ви це бачите: де саме і в чому притисняють україномовців, з цікавими прикладами з особистого досвіду. Як ось тут:AlterEgo, в мене немає часу і можливості розписувати все докладно і наводити приміри, бо ви, гадаю, одразу ж зажадаєте посилань на документи, статистику та т.і.
Це якась конкретна людина звернулася з таким проханням, чи то така об'ява висить у держадміністрації? Тому що я, наприклад, жодного разу не зустрічався з таким. Взагалі-то якщо Ви поспілкувалися б з українцями, то дізналися, що більшість володіє двома мовами в достатьньому для спілкування обсязі.мене просять перейти на російську мову, я це вважаю витисненням української мови
А що робити, коли своїх нема? Такі установи, як телебачення, насправді переймаються лише одним питанням - як заробити гроші. Гроші приносять рекламодавці, вони хочуть бачити серіали, яскраві шоу тощо, безвідносно наших уявлень про добро і зло. Тому не морочить собі голову, як тільки з'являться гідні серіали українською, все буде добре.Коли я вмикаю телевізор і бачу лише російські серіяли і російські шоу, я вважаю це дискримінацією українців за національною ознакою.
Я Вам ось що розкажу, я колись бачив військових з грецькими прапорами на шевронах. Це безперечно свідчить про наявність грецьких військових баз на території України.Коли я стикаюся в Києві з бійцями спеціяльних підрозділів російських внутрішніх військ
Це свідчення того, що кілька віськових з Росії приїхали до України, може до бабусі. Ви, мабуть, не були в армії? Якщо були, то звідки таки дивні уявлення про військові бази?це для мене є свідченням її присутності не лише в Криму.
Спробую, але відповідь, насправді, така: якби купляли більше україномовних видань, то їх було б більше.Відсоткове співвідношення російськомовної і україномовної продукції й буде найкращою відповіддю на ваші питання.
До речі, як пішов такий гульвас, яка різниця між людьми різних національностей? Вони якось істотно розрізняються?У паспорт мусить бути повернута графа "національність". Це спільна вимога всіх патріотичних сил в Україні (можливо, це єдине, в чому вони згодні один з одним).
А як же! Дотримуючись пропозицій Джмиля, в одних буде можливість одержати українське громадянство, а в інших такої можливості не буде....До речі, як пішов такий гульвас, яка різниця між людьми різних національностей? Вони якось істотно розрізняються?У паспорт мусить бути повернута графа "національність". Це спільна вимога всіх патріотичних сил в Україні (можливо, це єдине, в чому вони згодні один з одним).
це залежить від запису у паспорті? Яка тоді різниця, записати всіх українцями, а видатки на переоформлення громадянства віднести на рахунок Джмілів та решти комах.в одних буде можливість одержати українське громадянство, а в інших такої можливості не буде....