Украина-11

Статус
Закрыто для дальнейших ответов.

Dedal

Ересиарх
Вот мне инкриминировалась статья "организация преступного сообщества" в гор. прокуратуре отделе борьбы с организованной преступностью.
Вот те раз, на работу подчиненніх не оформляли?
В смысле? Моих к ним и своих ко мне? ;)

Dedal

Ересиарх
А они и не бизнесмены, а просто жулики.
А грань тонкая... :) Вот мне инкриминировалась статья "организация преступного сообщества" в гор. прокуратуре отделе борьбы с организованной преступностью.
Судя по тому, что Вы здесь с нами, а не там с ними, у них мало чего получилось.
Да я им оказался не интересен... Они лёгкой добычи искали...А я не повёлся. Пообещал устроить им проблемы и судебное разбирательство... Им не понравилось.

Dedal

Ересиарх

Dzhmil

Перегрин
Ливий Ганнибал, вони знаходилися під французьким контролем.

rspzd, залюбки відповідаю.

1. По-перше, у відкритій діяльності іноземних політичних утворень на території України: пратій і громадських організацій, що безпосередньо фінансуються з-за кордону і провадять при цьому відверту яскраво виражену антиукраїнську політику.
По-друге, в наявності в Україні збройних сил іншої держави (не тільки в Криму) та їх активного втручання в життя нашої держави.
По-третє, у планомірному витісненні української мови з усіх ділянок суспільного життя, знищенні українського кіно, значного обмеження українського книгодруку, в недодержанні ЗМІ мовного законодавства країни, яке реґламентує відсоток наданої інформації українською мовою і мовами національних меншин, у захопленні медійного простору ЗМІ інших країн для впровадження антиукраїнської продукції.
По-четверте, в економічній антиукраїнській війні, яку проводять деякі сусідні держави, вживаючі антиукраїнські економічні санкції в порушення міжнародних угод і конвенцій.

2. Право народа на національне життя на історично власній етнічній території.

3. Українці в Україні є корінною нацією, інші народи є так чи інакше прибулими на цю землю.

Окреме питання: національні почуття дуже потужні в українському народі. Навіть традиційний "червоний" електорат висловлює цілком "націоналістичні" думки і нехтувати цим - значить робити дуже велику політичну помилку. Вище я зазанчив, що в України є лише дві путі.

Щодо перекладача: можу порадити вам скористатися ним для перекладу ваших дописів на українську.

rspzd

Народный трибун
Щодо перекладача: можу порадити вам скористатися ним для перекладу ваших дописів на українську.
Як Ви догадуєтеся, я вже давно додержуюся Вашої ради .

З приводу етнічної території: скажіть, а хто обмежує право українців жити на території України? І яке правове положення , на Ваш погляд, є прийнятним для некорінного населення України, як Ви його називаєте?

AlterEgo

Консул
To: Dzhmil
провадять при цьому відверту яскраво виражену антиукраїнську політику.
Знову ж - де приклади?
в наявності в Україні збройних сил іншої держави (не тільки в Криму)
Де саме?
та їх активного втручання в життя нашої держави.
Приклади.

планомірному витісненні української мови з усіх ділянок суспільного життя
Це де таке робиться?
значного обмеження українського книгодруку,
Тому що нема читача. По-друге, занадто висока вартість екземпляру книги для пересічного українця.
вживаючі антиукраїнські економічні санкції в порушення міжнародних угод і конвенцій.
Яких саме конвенцій?

Dzhmil

Перегрин
[Удален переход на личности]

rspzd, важко обмежити право українців жити на території України - це не вдалося навіть за тих часів, коли практика депортацій вважалася чимось само собою зрозумілим. Але справа не у факті самого життя на певній території. Можна жити в своїй оселі, але у стані прислуги, раба, парії. Т. Шевченко дуже чітко висловив це у формулі "на нашій, не своїй землі".
Щодо некорінного населення України, то особисто мене влаштував би перегляд порядку надання українського громадянства за національною приналежністю. Неукраїнець для того, щоб отримати громадянство повинен це право якимось чином заслужити або заробити.

rspzd

Народный трибун
Щодо некорінного населення України, то особисто мене влаштував би перегляд порядку надання українського громадянства за національною приналежністю. Неукраїнець для того, щоб отримати громадянство повинен це право якимось чином заслужити або заробити.
А яким образом визначити національну приналежність? Кожна доросла людина визначає її самостійно... До того ж практично все неукраїнське населення України проживало там до того, як Україна стала незалежною державою. Ви пропонуєте позбавити їхніх цивільних прав?

Dzhmil

Перегрин
AlterEgo, в мене немає часу і можливості розписувати все докладно і наводити приміри, бо ви, гадаю, одразу ж зажадаєте посилань на документи, статистику та т.і. Якщо ви живете в Україні, вам мусить бути ясно, про що я кажу. Коли вітренківці ставлять над своїми наметами російські прапори я вважаю це антиукраїнською акцією. Коли я заходжу в державну установу (міську держадміністрацію), а мене просять перейти на російську мову, я це вважаю витисненням української мови. Коли я вмикаю телевізор і бачу лише російські серіяли і російські шоу, я вважаю це дискримінацією українців за національною ознакою. Коли я стикаюся в Києві з бійцями спеціяльних підрозділів російських внутрішніх військ або бачу в Дніпропетровську людей у формі офіцерів російської армії, це для мене є свідченням її присутності не лише в Криму. І т.д., в т.п.
Кращим доказом моїх слів буде, якщо ви підійдете до будь-якого газетного кіоску в Україні і запитаєте україномовне видання. Відсоткове співвідношення російськомовної і україномовної продукції й буде найкращою відповіддю на ваші питання.

Dzhmil

Перегрин
rspzd, запис про національність мусить робитися у свідоцтві про народження дитини. Визначається вона національністю батьків, у змішаному шлюбі - тим, в якій традиції батьки хочуть виховати свою дитину.
Про позбавлення прав я не говорив, я просто пропоную ввести новий порядок надання українського громадянства.

[Удалено оскорбление]

rspzd

Народный трибун
rspzd, запис про національність мусить робитися у свідоцтві про народження дитини. Визначається вона національністю батьків, у змішаному шлюбі - тим, в якій традиції батьки хочуть виховати свою дитину.
Документом, що засвідчує особистість , для дорослої людини є паспорт.

Dzhmil

Перегрин
У паспорт мусить бути повернута графа "національність". Це спільна вимога всіх патріотичних сил в Україні (можливо, це єдине, в чому вони згодні один з одним).

AlterEgo

Консул
AlterEgo, в мене немає часу і можливості розписувати все докладно і наводити приміри, бо ви, гадаю, одразу ж зажадаєте посилань на документи, статистику та т.і.
Ви праві, в будь-якому іншому випадку я дійсно зажадав би посилань, але у Вашому випадку я пропоную зробити таким чином: Ви розкажете так як Ви це бачите: де саме і в чому притисняють україномовців, з цікавими прикладами з особистого досвіду. Як ось тут:
мене просять перейти на російську мову, я це вважаю витисненням української мови
Це якась конкретна людина звернулася з таким проханням, чи то така об'ява висить у держадміністрації? Тому що я, наприклад, жодного разу не зустрічався з таким. Взагалі-то якщо Ви поспілкувалися б з українцями, то дізналися, що більшість володіє двома мовами в достатьньому для спілкування обсязі.
Коли я вмикаю телевізор і бачу лише російські серіяли і російські шоу, я вважаю це дискримінацією українців за національною ознакою.
А що робити, коли своїх нема? Такі установи, як телебачення, насправді переймаються лише одним питанням - як заробити гроші. Гроші приносять рекламодавці, вони хочуть бачити серіали, яскраві шоу тощо, безвідносно наших уявлень про добро і зло. Тому не морочить собі голову, як тільки з'являться гідні серіали українською, все буде добре.

Коли я стикаюся в Києві з бійцями спеціяльних підрозділів російських внутрішніх військ
Я Вам ось що розкажу, я колись бачив військових з грецькими прапорами на шевронах. Це безперечно свідчить про наявність грецьких військових баз на території України.

це для мене є свідченням її присутності не лише в Криму.
Це свідчення того, що кілька віськових з Росії приїхали до України, може до бабусі. Ви, мабуть, не були в армії? Якщо були, то звідки таки дивні уявлення про військові бази?

Відсоткове співвідношення російськомовної і україномовної продукції й буде найкращою відповіддю на ваші питання.
Спробую, але відповідь, насправді, така: якби купляли більше україномовних видань, то їх було б більше.

AlterEgo

Консул
У паспорт мусить бути повернута графа "національність". Це спільна вимога всіх патріотичних сил в Україні (можливо, це єдине, в чому вони згодні один з одним).
До речі, як пішов такий гульвас, яка різниця між людьми різних національностей? Вони якось істотно розрізняються?

rspzd

Народный трибун
До речі, як пішов такий гульвас, яка різниця між людьми різних національностей? Вони якось істотно розрізняються?
А як же! Дотримуючись пропозицій Джмиля, в одних буде можливість одержати українське громадянство, а в інших такої можливості не буде....

AlterEgo

Консул
в одних буде можливість одержати українське громадянство, а в інших такої можливості не буде....
це залежить від запису у паспорті? Яка тоді різниця, записати всіх українцями, а видатки на переоформлення громадянства віднести на рахунок Джмілів та решти комах.

Статус
Закрыто для дальнейших ответов.
Верх